2011-04-17

Itt van az ősz, itt van újra

és szép is. Amint a képen is bizonyítva van. Lassan három éve rakott ki a hajó Melbourne partjainál, na jó, repülő, és azóta is szeretjük e földet, az új otthonunkat. A gyerkőcök, amikor meglátták a színes vizi-bringatraktorokat, rögtön önkéntesen jelentkeztek tesztvezetésre. Szerencsére, csak rövid időre béreltünk, ugyanis megéreztem a három év sport nélküli életet.
Rounded earthstar, azaz Geastrum saccatum a fenti gomba neve. Sajnos nem találom a magyar megfelelőjét. Tudja valaki? Egyébként pöfeteg.
Csodálatos dolog az, hogy nincs olyan hely, ahol jártál már és ne találnál a következő alkalommal valami új csodát.
 Fantasztikus dolog egy napragyogta pázsíton heverészni, esetleg meditálni egy jót. Időnként azon mosolygunk, hogy Ausztrália időnként olyan arcát mutatja az embernek, olyan képek villannak elő, amelyeket csak vallásos magazinokban lehet látni. Persze, itt valóságban repkednek mellette a kakadúk és kis zöld-piros papagélyfélék, amolyan aláfestésképpen.
 Majd a mesebeli erdőben szelidgesztenye fák és többméteteres páfrányok között elsétálni a Élet Vizét rejtegető kúthoz és kívánni valamit. Persze, hogy a páradús erdő százméterenként más és más arcát mutatja, de hát egy mesében illik is neki.
Most kedves olvasó. Ajándék jön. Kívánj és ne küldd tovább további 7 embernek, hanem hidd el, hogy teljesülhet. Néhány napon belül jön a válasz. Őszinte eredményeket a Csodatörtént jeligére a szerzőnek kéretik továbbítani. A szolgáltatás ingyenes.
András

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban