2011-04-15

Ej mi a kő!

Miután abbahagytuk a blogírást még 10000-et ugrott a számláló. Ej mi a kő! Úgy gondolom, hogy érdekes, esetleg értékes volt, amit eddig irtunk, ha még mindig olvasnak.Ezért ismét a lovak közé csapunk és ismét írásra adjuk a fejünket. Elnézést, ha az írásból kihallatszik egy kis akcentus, de hát ez is az emigrációval jár. :-)
Akkor a tények. Péntek van, 15.-e és ősz van, amit a ritka lombhullató fákon látszik is. Meg 21 fok, időnként egy kis Melbourne-i esővel fűszerezve.
Én néhány perc múlva indulok haza a munkából, a lányok otthon vakációznak.A tegnap részt vettek az első Húsvéti Gyerektáborban, a Bocskai Központban .A tábor témája délelőtt a virágvasárnap volt, délután a magyar húsvéti népszokások, népi játékok, énekek, mondókák voltak. Kézműves foglalkozást is tartottak.Felkészülés megvan, most már csak a locsolókat várjuk.
Meg a biztosítót. Kb. két hónapja volt Queensland-ben a Yassi hurrikán, az ő néhány ezer kilométeres farka hozott aztán nekünk is egy kis esőt, árvízzel fűszerezve. Na, de erről, majd mesélek bővebben, most abba is hagyom az írást, nehogy megfeküdje az ujjaimat.
Ja. És üdvözlök mindenkit, aki ide és visszatévedt.
András

6 megjegyzés:

Maria írta...

Hajra Andras!:)

NyJudit írta...

:))))))) ÉLJEN!

alwine írta...

Na végre :)

alwine írta...

Na végre :)

Timi Jakab írta...

Üdv a fedélzeten! Hajrá!Lányokról lehetne képet biztos sokat nőttek már! Üdv.:Timi

S.Hajni írta...

a 10000-ből kb 500-at bevállalok.
nagyon örülök.
Schindler Hajni

Keresés ebben a blogban