2009-11-15

Safranek

Nekem egyből Safranek jutott eszembe a Macskafogóból, amiután bekötözték a buksiját. Az ablakpárkányon ücsörgött délután és lecsúszott, beverte a buksiját hátul. Rögtön hívtuk a recepciót, azon nyomban feljött egy szállodai egészségügyis és ők hívták a mentőket. Addig elállt a vérzés is. A mentővel Ildivel ment, én pedig Lucával. Persze, mi értünk oda hamarabb, ugyanis most Quenslandben vagyunk a relax hazájában. A mentős kiruccanás, ha nincs rendben a biztosításunk 800$-ba fog kerülni, az ellátás ingyenes volt A kórházban nagyon operatív volt minden, a sűrgösséginek is volt gyerekrészlege. A gyorsvizsgálat után jött az orvos is, egy fiatal, szintén másfél éve bevándorolt Wales-i, jó humorú fiatal doki. A 4-5 centis vágást nényány öltéssel varta össze. A díszes tökfödőt az autó megőrzése miatt rakták rá, itthon le lehett venni. Bár megadta helyzet komolyságát és remélhetően mindketten tanulnak egy picit az esetből, hogy a szülőkre hallgatni kell.A vacsora már jól esett és bőséges volt.
Most már alszanak, mint a kisangyalok. A tegnap éjjel Arika felkacagott álmában, gondolom, ma nem fog szegény.
Az nagyon jól esett, hogy amint Ildi közölte az esetet a Facebookon, rögtön reagáltak rá. Köszönjük mindenkinek az aggódást, a felkínált segítséget és a jókivánságokat.
Ja, a nyaralás folytatódik, csak holnap nyugisabbra fogjuk a dolgot, s nem lehet vízezni a buksit. Ezért eltolódik a Seaworld és a Movie World is. Orvosi "engedélye" van hullámvasútra szállni. Mondhatnánk, ebbcsont (fejbőr) beforr, s most már ő is trepanált...magyarul agyafúrt.
Én meg gyorsan megittam 2 sört, mert most kezd kijönni a feszültség belőlem.

1 megjegyzés:

Hella&Krisz&csajok írta...

Uhhhh, örülök, hogy nem lett komolyabb baj!

Gyors gyógyulást a kisasszonynak.

Keresés ebben a blogban