2009-11-29

pi-víz

Magyarországon ismertük meg a Pi-vizet Edda boltjában. Ő annak a fiatalembernek az anyukája, aki a híres "hídember" (a választási csalás ellen tüntetett), ő Budaházy Gyuri. Gyuri most börtőnben sínylődik, nem bizonyítanak semmit ellene, s gyerekeit csak bilincsbe vert kézzel ölelhette meg egyszer.
Na, de nem evezek politikai irányba, mi úgyis a lábunkkal szavaztunk.
Vissza a Pi-vízhez. Nemcsak Eddát szerettük meg, hanem az általa árult vizet is. Ő személyesen ismerte Dr. Fülöp Lászlót, aki elterjesztette Magyarországon.
A Pi-technológia egyetemes fejlődése, a japán Nagoya-i Egyetemen elvégzett növényfiziológiai víz- és sejtkutatásokra vezethető vissza. A Pi-vizet azért nevezik életvíznek, mert ugyanolyan energiamező (aura) veszi körül mint az élő szervezeteket.
Így Ausztráliában az elején elkeztük keresni ennek a víznek a forrását és láss csodát másfél évig nem találtuk meg. Igaz, a vizet szűrtük, de egyszerűbb készülékekkel. De ma siker koronázta fáradalmainkat és tulajdonosai lettünk egy ilyen készüléknek. Az ára nem is volt borsós, kb. 125 dollár volt.
És olyan jóóóóól esik. Ja, az eső is esik. Már négy napja, van amikor kétszer is egy nap. Megint kezd zöld lenni a fű és juhhhéééznak a paradicsomok is.
Jó itt lenni.
Ma meggyújtottuk az első adventi gyertyát azon a koszorún, amit a gyerekekkel készítettünk együtt.
Nem írtam még, vettünk Ildinek egy új autót, egy Suzuki Swift (Rally Edition 4) lesz, de nem a mi autónk, hanem japán. És összehasonlítva, kb. 700000 Ft-al olcsóbb, mint a hasonló magyarországi fajtája (és motor is 1.5-ös, nem 1.2). A jövő héten hozzuk haza, majd lesz fotó is.
Érdekesség: http://www.nearmap.com/ ezen nézzétek meg Melbourne-t.

5 megjegyzés:

Hella&Krisz&csajok írta...

Gratulálok az új kocsihoz! :)))

Hella&Krisz&csajok írta...

A nearmaphez esetleg személyes kötődésetek is van?

bogdanovits írta...

köszi a gratulációt. A térképes céghez nincs közünk, csak annyi, hogy a házunk is látszi már rajta. Egy ilyen üzlet létrehozása sok-sok pénzbe kerül.

Szalma család írta...

Mi is gratulálunk a vizes készülékhez és az AUTÓhoz is! Várjuk a képeket! :)

Fiziék írta...

Az itthoni kis szutymó üdvözli az új jövevényt - kistesót - :)
Nem is volt drága a Pí-víz készülék, ahhoz képes, hogy itt mennyibe kerülnek!

Keresés ebben a blogban