2009-08-24

Kis lépésekkel vissza

Kis lépésekkel visszatérünk, irogatni fogunk. Az első, amit mutatni szeretnék, az augusztus 5.-én volt a Hold körül. Állítólag a magasban levő jégkristályokon törik meg a hold fénye.
A mási érdekesség, amit a telefonommal fényképeztem, szinta ritka jelenség, az egy szivárványszínű felhő volt. De ahhoz meg kellene találnom hirtelen a telefont.
:-)


A csajokat pedig a kovetkező iskolai évtől nagy valószínűséggel egy katolikus iskolába fogjuk iratni, az érdekes az, hogy most épül a suli, még csak az alapozást lehet látni. És januártól indul. Érdekes lesz, mert nem lesznek benne osztályok, csak tanulósarkok. Az oktatást pedig projekteken keresztűl fogják megoldani. Pl. ebben a negyedévben a tematika a bolygó. És akkor minden akörül fog forogni. Erre mos apropó a Luca lányom Föld-rajza. Szerinte a bal-felső csont alakú valami Magyarország. Tudni kell, hogy két fiú és két leány angyal van van rajta. És fontos, hogy nem másolta, mert hetek óta minden könyvünk fájdalmasan dobozban nyugszik. Hogy lehet ezt kibírni?
Bár, ha minden igaz, a hétvégén költözünk. A tegnap megkukkoltuk a házat. Olyan aranyos a zsenge pázsit, ami két hét alatt nőtt. Zajlik az élet, mminden fronton. Ildi egyre több munkát kap, megbecsülik. Én ma megpályáztam a cégen belül egy senior poziciót. Persze, az alternatív munkakeresésben sem álltam le, a napokban több helyről is visszahívtak, volt személyes és telefonos interjúm is. De nem kiabálunk el semmit előre.

Ugyhogy kis lépésekben vissza a blogíráshoz és kis lépésekben előre az életben.
András

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban