2009-05-15

Rajzolok

Tudom, mindenki a házvásárlás vagy nem vásárlásról vár híreket, de most nem erről lesz szó.
Már csak azért sem, mert legutóbb elkiabáltuk és nem lett semmi... Szóval most kicsi türelmet kérünk, mondjuk az igazsághoz az is hozzátartózik, hogy nem is tudnánk mit konkrétan mondani, olyan soktényezős még az egyenlet.
Szóval, a téma: Luca mondja: Rajzolok.

Újabban a csomag papír kábé egy kerek hétig bírja nálunk, és higgye el mindenki, nem én nyomtatom agyon magam, hanem rajzol a kis művésznő.
Egyre érdekesebb rajzokkal áll elő. Ide egy elefántot és egy ház alaprajzot fogok beollózni, de tegnap zebrát rajzolt a Zé betű kapcsán és cicát a minap és szivárványt és még ki tudja mi mindent.
Azért legtöbbször még mindig Ő saját maga szerepel fák, virágok, katicabogarak kék ég és szivárvánnyal, de most már egyre több egyéb kép is kikerül.

Érdemes megfigyelni a részleteket. A felnőtt szobában ott a franciaágy, a konyhában járólap, a játszószobában szétszórva a játékok, ösvény az udvaron. A nappaliban meg a az a cikcakk a kanyargó lépcsőt jelöli. Ja mindezt természetesen Luca mesélte.

A ház tervrajz szerintem annak kapcsán került megrajzolásra, ami éppen most történik velünk... Szóval teljesen átérzi a helyzetet, bár igyekszünk nem látványosan csinálni a dolgot, hogy ne bontsuk nagyon meg a mindennapok egyensúlyát, de... pakolunk. És lehet hogy hülyén hangzik, de egy pillanatig ott volt Luca szemében a kétségbeesés, hogy megint minden megszünik körülötte.
Reméljük most már azért szép lassan minden a helyére kerül és megtaláljuk eg időre az állandó helyünk.
Ildi

1 megjegyzés:

Hella&Krisz&csajok írta...

Nagyon jó ez az alaprajz! :) Annó Gréti csekkeket töltött ki. :)

Keresés ebben a blogban