2009-05-25

elköltöztünk

A hétvégén elköltöztünk egy új albérletbe. Sajnos a legutolsó kinézett házat is elvitték elölünk, magasabb áron. Annyit nekünk nem ért meg. A hétvégén nagyon sokat segtettek nekünk költözni. A ház szép, alig egy éves, 4 hálószobás és közelebb van a városhoz és ráadásul 50 dollárral olcsóbb hetente, egy domb tetején van, az utca túloldala még nincs beépítve, ott lovak futkároznak. Persze rumli az van, minden dobozban. Hogy mennyi minden össze nem gyült egy év alatt. Én két napig jártam azelött oda-vissza egy utánfutóval, és a nagy teherautó is kétszer fordult.
Internetünk még nincs ezért el vagyunk vágva a külvilágtól (vettem egyegy kis mobil internetet, de az express card nem tetszett müködni Vista alatt), a vonalas meg van már rendelve.  Ráadásul telefonvonal nélküli lesz. Én holnapra szabadnapot veszek ki, mert van még egy két dolog a régi házban, amit el kell hozni.
A fáradság érezhető nálunk, de remélem, a következő a sajátunk lesz. Ja, a gyerekek jól viselték, igaz egész nap az Ildi nagybácsiéknál voltak.
András
Utóirat. Ildi becserélte az eszközt, van internetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban