2009-01-19

Lemaradás

Bocsánat, hogy csönd van, de egyszerüen nincs időnk írni...
Amig András szabin volt addig jártunk, kirándultunk. A legnagyobb útunk az Apostolokhoz vezetett. Egésznapos túra, gyönyörű kilátás. Szavakba nem önthető. Sajna felszívódott az SD kártyánk. Pontosabban még keressük, azaz valamelyik gyermekünk túllépett a hatáskörén. Ergó, nem nagyon van kép róla, ugyanis Apósom filmezett, hiszen mi fényképeztünk. Voltunk a Rialto toronyban és Brunó kertjében.


De mielőtt beszámolnánk, majd az utakról, addig itt egy pár kép és sor a Luca táncbemutatójáról.
Aki nem emlékezne annak emlékeztetőül, Luca egy olyan központba járt tündértáncolni, ahol a gyermekek megmozgatása volt a cél. Gyerekfitness, sport óvi és így tovább. Ennek keretén belül mindenféle tánc oktatás is folyt, mint hipp-hopp, kicsiknek tündértánc, majorett és hasontársai. Amire mi jártunk, a tündértánc, lényegében egy kis alap balett gyerekeknek játékosan adagolva.
Sajnos a központot eladták, így nem tudjuk mi lesz idén. De, hamarosan elvállik, hiszen kezdődik nem is olyan soká az iskola.


Az év végén táncbemutatóval búcsúzott a társulat. Tündériek voltak a gyerekek! Sajnos a hangosítás pocsék volt, a terembeli alapzaj viszont hangos. Ebből következett a kis zűrzavar ami alpjáraton a teremben volt. De mindez semmit sem árnyékolt a manók fellépéséből.


Ildi

3 megjegyzés:

Fiziék írta...

Köszönöm! Sikerült egy pár könnycseppet kicsalni a szememből!
Olyan édesek!
Hugi

Névtelen írta...

Sziasztok!

Nagyon szépek a lányok.
Gratulálok.
Mindig öröm nézni és olvasni a blogotokat.
Zsóka

Nori írta...

Tényleg olyan Tündériek!!

Keresés ebben a blogban