2009-01-01

Új Év


S hogy boldog e? Majd kiderül. Tavaly az volt. Sikerült meglépni azt, amit döntöttünk, s ez egy kicsit elégedetté tett. Megnyugodtunk és leülltünk a "babérjainkra"? Ááá, van feladat elég, célkitűzés sok. A legfontosabb tanulság az elmúlt évből az volt, hogy megtanultuk megvalósítani álmainkat. Ezt a tanult kézséget kell csiszolni a továbbiakban. Ez úgy szól, mint egy újévi fogadalom? Talán.
S, hogy miként telt a szilveszter idelent? Nyugis volt. Annak ellenére, hogy 31.-én még dolgoztam. A törzsidő 4-ig tart, de 3-ra befejeztem, az utolsó hétre kapott térképeket. Rákérdeztem, hogy nem mehetnék el hamarabb, de a válasz az volt, hogy rámsóztak két új térképet még. A kollega aki meg kellett volna csinállja, kb. másfél napja oly hősiesen küzdött vele, mint a gyilkos Perth-i (4-5 méteres) cápával egy fürdőkádban lenne. Egyenlőtlen küzdelem volt. És ebbe kevertek bele. Édeskés gyomorgörcs, majd a halálraitélt nyugalma. Nem fogom látni a családom csak egy év múlva... Aztán elővettem minden tudásom és tapasztalatom és kb. 1.5 óra múlva letettem a kész térképeket az asztalra. Köpni-nyelni nem tudtak a meglepetéstől, ez K.O. volt. Nem vitás, büszkén jöttem haza.
Aztán visszajöttünk megnézni a gyerektüzijátékot. Ez 9.15 kor van, de sokat nem láttunk belőle, mert a Yarra-parti fák elég sokat eltakartak. Annál inkább volt Arika öröme a durrogástól megrémült bőregerek repkedése, tudniillik a devevér az egyik kedvenc állata.
Aztán itthon Magyar Himnusz, Székely Himnusz, Törley pezsgő+virsli (nagyon fincsi krinolin-szerűt lehet kapni az Endeveur Hills-i deliben). Aztán egy kis családi-baráti skypolás után egy jó órát ABBA számokat énekeltünk (ma rekedten ébredtünk).
Ma pizsamás nap volt. Az idő se volt alkalmas a kirándulásra (most is 13 fok van), így itthon ülltünk. De jó volt.
Remélem nektek is.
András
PS. Katapapi: de jó lenne, ha igazi lenne a karácsonyfa. Ez életünk első műfenyője, nehezen fogadtuk el. Sebaj, majd jövőre kitalálunk valamit.

1 megjegyzés:

Fiziék írta...

Egy nagyon boldog és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk nektek!
Kati és Zoltán

Keresés ebben a blogban