2008-12-10

Iskolai fellépés

Minden évben, az iskola diákjai egy előadással kedveskednek szüleiknek, családjuknak, barátaiknak. Jól szól nem? Főleg, ha arra gondolunk, hogy nekünk még nincs "minden" évünk ideát...
Szó ami szó, fellépésre készült a fél iskola. Értendő ez alatt az prep-től negyedikig mindenki. A nagyok múlt félévben léptek fel.
A mű címe: A játék bolt.
A cselekmény egyszerű. A játékok megszöknek a véletlenül nyitva hagyott ajtón és a gondnok néni, megkeresi őket és visszaviszi a boltba a játékokat.
Egy hatalmas csarnokban tartották a fellépést, egy elkerített színpad szerűségen, azért szerűség, mert nem volt megemelve. Ha jól belegondolunk, majdnem az egész iskola ott volt. Hiszen az a 2-3 szenior osztály azaz 40-50 diák, nem számottevő az iszonyat mennyiségű junior és közepes diákhoz képest. Csak, hogy szemléltessem. Átlag 20 diák per osztály és csak junior osztály van 9. Middle van vagy 4. Összesen úgy 260 diák.
És levezényelték az előadást. Minden csodálatom a koordinátoré! Nem egy színházi előadást kell elképzelni, hiszen a társulat nagy része még életében nem szerepelt és az iszonyú mennyiségű fellépő köztes koordinálást is igényel, de higgye el mindenki, amennyire csak folyamatos lehetett, annyira folyamatos volt!!!
A különböző osztályok különféle játékokat elevenítettek meg. Így aztán, volt mackó, Barbi baba, szuperhős, zenélő doboz, táncoló balerina, pompon lány, tündér és kalóz, robot, szörny és még ezer más játék. A gyerekek jelmezeit a tanítónénik és persze a gyerekek saját maguk készítették. Nekünk csak az alapot kellett biztosítani, mint fehér póló és hosszú harisnya. Szóval, eszméletlen volt! Szülők áradata fotózott és filmezett, a büszke csemeték meg szerepeltek. No, nem mindenki, mert volt olyan is, aki csak felment a színpadra és mintha ott felejtette volna magát, meg sem mozdult, de a zöme ügyesen csinálta a betanult táncot és hangosan nyomta az éneket hozzá.
Ami a mi Arikánkat illeti, teljes mértékben büszkék vagyunk rá. Végig csinálta, igaz néha fázis késéssel, de nem állt, csinálta. A muris az volt, hogy amint feltáncoltak a színpadra, úgy adódott, hogy Ari egy mikrofon elé került. No, ennyi kellet neki, odaállt elé és ott nyomta a műsort. Lett is kis bonyodalom a végén, mert nem igazán akarta feladni előnyös helyzetét...
És itt vannak a képek.


Előadás előtt.

Hasonlít egy bizonyos művésznőre?...


Zoja a pompon lány és Arika a tündér (Zoja A barátnő)

nézőközönség

Az említett mikrofonAmikor nem volt dolga, diszkréten elfoglalta magát :)

Ismét a mikrofon

Hát nem érted? A mikrofon kellene nekem? De Miss Emily a tanítónéni nem értette.

Azért a végére beadta a derekát és csinálta a finálét.

Ildi

1 megjegyzés:

Fiziék írta...

Nagyon édes! Jók lettek a képek nagyon!De a legjobb, hogy ő is csinálta és nem csak ott állt. Ez naaagy előrelépés!
Luca meg egyszerűen tündéri, milyen hosszú a haja!

Keresés ebben a blogban