2008-12-08

Díszvilágítás


Hát igen. Azt tudtuk, hogy a Karácsony hangulatát a házak feldíszítése próbálja meghozni, de azt nem gondoltuk, hogy nagy felhajtást is lehet belőle csinálni.
November első napjaiban megjelent egy karton tábla az egyik ház előtt, két utcával odébb, hogy majd november 30-án díszvilágítás felkapcsolását a Télapó érkezése is megkoronázza.
No, mondom a lányoknak, még van addig idő, és majd eljövünk. Persze ez a mondat naponta elhangzott minden reggel és délután, mivel az iskolába menet is és visszafele is ott jövünk el, így aztán kellően fel voltak a gyerekek spannolva az eseményre, de higgyétek el, nemcsak ők.
Eljött a november 30 este 8,30 és ott volt a fél szomszédság... De tényleg. Kis asztal terítve, azoknak akim esetleg még szóba is elegyednének a ház urával.
Szóval, megérkezett egy szép fekete mercin a Télapó és osztogatott édességet, kinek mit. A lányok is zsákmányoltak, bár Luca nagy szomorúságára, csak csokit és nem nyalókát. Egy kerek percig vigasztalhatatlan volt...
Jól mulattunk aztán hazamentünk és jót aludtunk. A képek szerintem magukért beszélnek. Nekem ez már giccses... és túlzott... De ki tudja?!


Valamiért a képek olyan furcsán homályosak, hogy csak egy központi valami éles és minden más elmosódott.

Itt már a díszvilágítás is be van kapcsolva, bár még nincs elég sötét, hogy teljes pompájában látszodjon.
A zsákmányok!

Egy egy kép a "táj"-ból:
Itt meg látszik egy része a kíváncsi szomszédságnak.
Ildi

1 megjegyzés:

Krisz írta...

Ooo, errefele kulon hobby decemberben az esti vilagitast megnezni a szomszedsagokban. Van par kerulet, ahol minden 4. haz igy nez ki.
Amugy nekunk se tetszik ez, puccparade, de az iden, ket ev utan eloszor, mi is tettunk kerti egot a bokorra es par apro diszitest az ajtora. Ki tudja, hogy meg ket ev mulva mit teszunk ki, es igy tovabb.. :))

Keresés ebben a blogban