2008-11-21

Még egy hét

Elértünk a hétvégéig. Végre. Nem sok napocskát láttunk a héten, ebből kifolyólag kicsit nyomott is volt a hangulatunk. Most meg, hogy elkezdtem panaszkodni az időjárásra, hirtelen kisütött a napocska :).
Mondhatnám azt is, hogy ismét itt a tél. Mert a mai 19 fok és a holnapi 15 semmiképpen sem a nyarat jellemzik.
Az időjárás viszontagságai az országon végigsöpörtek, és egy két városban rendesen pusztított a vihar. De, leginkább Brisbanet. Hát igen. Gondoltunk is sokat az ott élő barátaink, ismerőseinkre.
Itt nem sokat esett, de itt maradt a vihar mögött a hideg. Ugyanakkor itt a Karácsony a nyakunkon. Szó szerint. Az utcák elkezdtek kiöltözni, itt-ott olyan tábla van kitéve, hogy november 30-án megérkezik a Télapó a díszvilágítás felkapcsolásával egyszerre.
A boltok mindent az ünnepek jegyében hirdetnek és lassan mindenhonnan a jól ismert karácsonyi dalok hallatszanak.
A gyerekekkel meg küzdünk. Az időjárás őket is megviselte. És már néha az Angyal járás megvonásával fenyegetjük őket.
Közben meg holnap Arika egy szülinapra hivatalos. Érdekes, hogy az én időnként kissé antiszociális Arikám rajta van a meghívandó 15-ös listán... Azért ez hihetetlen nem? Szóval holnap szülinapozás lesz. Közben meg Luca továbbra sem tudja elfogadni, hogy Arika jó Oroszlánként uralja a játékvezetést. Így aztán néha egyszerűen visszavonul egyedül játszani, időnként persze nem sok sikerrel.
Hát ennyi. Telnek a napok és nagyon várjuk András véglegesítését, hogy kiderüljön végre, hogyan tovább.
Ildi

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban