2008-11-02

Betegség

Hát tegnapelőtt sikerült kidőlnöm. Főztem csütörtök este ideát először, töltőtt paprikát. Vettem hozzá hosszú fajta TVpaprika utánozmányt és harmadolva vagy felezve, megtöltögettem. Mennyeien finomra sikeredett! Csakhogy, másnap hajnalban elkezdtem görcsölni, egy órára rá már fostam és még egy órára rá már hánytam is. Sajnos Andrásnak mennie kellett, meg talán akkor amikor elindult még nem volt olyan rossz a helyzet, de kicsit később már 20 percenként hánytam, fostam. Gondolom a muszáj miatt, ugyebár Arikát iskolába kellett vinni, ráadásul osztályával fellépése is volt az egész iskola előtt, összeszedtem magam és elvittem az iskolába. Szerencsére csak egyszer kellett vécére rohannom pont a fellépés előtt, bár elkérezkedtem tőle és mondtam, nem maradunk, mert piszok rosszul vagyok, ami valószínűleg látszott is rajtam nagyon, mert szó nélkül bele egyezett.
Azt az arcot kellett volna látni, amikor meglátott a fellépés közben a teremben! Madarat lehett volna fogatni vele. Szóval megérte a szenvedést. Aztán gyorsan haza. Luca nagyon aranyos volt és bár rendszeresen ellenőrzött, hagyott pihenni. Egy szem kívánsága sem volt és megértette, hogy ma nem olyan nap van. Aztán késő délutánra már csak a rosszullét volt, de semmi egyébb, másnapra meg jól lettem, csak iszonyat fáradt. És, hogy mit tud kivenni az emberből egy ilyen nap... 4 kilót fogytam egy nap alatt.
Hát ez volt ittlétünk legrosszabb napja. Talán az fokozta ezt az állapotot maximumra, hogy nem volt itthon Apa.
Ildi

u.i. Tegnap viszont a gyerekek és András elmentek az Akváriumba, természetesen nélkülem, mert még csak vonszoltam magam, de erről majd legközelebb András ír :).
Ja és felveszem a Kropi kesztyűjét is, azaz jön a hét dolog amiről nem írtunk.(Egyet persze éppen most lőttem le, azaz jöhet plusz egy :))

7 megjegyzés:

Kropi írta...

Haliho Ildi,

jobbulast kivanunk. Vigyazz magadra es csak akkor allj neki a hetesnek, ha mar 100%-os vagy, nem surgos.

Fiziék írta...

Gyógyulást, jobbulást és várjuk a 7 dolgot! Amúgy milyen volt a szereplése Arinak?
Kati és Zoltán

St. Imre Vineyard írta...

Jobbulást kivánok! Nem a kajától lettél rosszul Ildi, hanem felszedtél egy gasztró virust. Ez itt gyakori sajnos :-( Szerencsére elég gyors a lefolyása, de nagyon ki tud csavarni...Lányunk barátja is mult héten esett át egyen. Ő orvoshoz is került vele. Patikákban, vény nélkül, azonnal kaptok "hasfogó" tablettát. Jól müködik, érdemes beszerezni, hogy legyen otthon kéznél.

bogdanovits írta...

Köszönöm mindenkinek! Ezentúl lesz gyógyszer is a házban :). Az embert csak egyszer éri váratlanul egy ilyen betegség.
Ildi

Age írta...

Most sikerült csatlakoznom olvasóid táborába, pont mikor kissé bizalmas infókat irtál, mármint hogy ülsz a klotyón és alul felül..(nem részletezem) ettől mindig olyan jó kedvem lesz, hogy tényleg hús vér emberek életébe tekintünk be a blogokkal.
Puszi

Age írta...

Most csatlakoztam olvasóid táborába, amikor is kissé magán jellegű dolgokról is írtál, mármint hogy (alul, felül) nem részletezném :)
Ettől kicsit jó kedvem lett, és bebizonyosodott hogy hús vér emberek életébe nézünk így bele a blogok révén...
Szóval bele bele fogok kukkantani életetekbe. puszika

Age írta...

Bocs, de azt hittem elveszett amit írtam, és balga módon leírtam amire emlékeztem. Na szóval gonolom rájöttetek már a blogomból hogy merre is lakok.

Keresés ebben a blogban