2008-11-05

7 dolog amiről nem írtam

Új-Zéland megelőzött... de csak azért mert iskolába, óvodába kellett hurcolnom 2 gyereket ;).
Kicsit gondolkoznom kellett azon, hogy mi az amiről spontán nem írtam, mert ugyebár és itt jön az
1. ami a szívemen az a számon. Iszonyú nagy hiba, sokat szívtam már miatta, de nem tehetek róla, nem bírok csöndben agyafúrt eszement bosszúterveket szőni. Egyszer majdnem meg is buktam matekból emiatt, bár mindig kiváló matematikus voltam...
2. Tisztességes mérleg lévén soha semmiről nem tudok egy szempillantás alatt dönteni. Van amikor már András egyszerűen fogja a fejét, rosszabb esetben meg sikerül őt is elbizonytalanítanom!
3. Egyformán imádom a gyermekeimet, bár volt idő amikor mindenki el akarta magyarázni, hogy két gyermeket egyformán szeretni nem lehet.
4. Nem szeretek félmunkát végezni, ez alól meg kivétel a házimunka :) (azt képes vagyok több részletben is megcsinálni, sőt néha még engedékennyé is válok saját magammal szemben, amikor bizony csak azt vasalom ki amit muszáj).
5. Van egy pár olyan film amit minimum darabonként hússzor láttam és olyan könyv amit úgyszintén betűről betűre ismerek. És azt vettem észre, hogy bár nem gyökeresen, de változok, hiszen olyan könyveket is elolvasok amiket pár éve a sarokba dobtam.
6. Imádom az édességet és úgy tűnik ezzel a szenvedélyemmel egyedül vagyok a családban.
7. Hiszek a mesékben és titkon még mindig meg vagyok győződve arról, hogy meg tudom váltani a világot.

Hát, ennyi lenne a hét dolog. És mivel nem szeretem a láncjátékokat és csak kivételesen szállok be egy-egybe mint e bejegyzés, nem passzolom tovább. Mindenkinek aki nem tudná, a lánclevelek nálam halnak meg :)(plusz egy dolog amiről nem írtam).

2 megjegyzés:

Fiziék írta...

Nem kell megváltani a világot, csak minden nap tenni valamit, hogy jobb legyen nekünk és gyerekeinknek!

Erika írta...

Én is imádom az édességet! Vasalni csak akkor ha olyant kell felvenni (pl ing). Gyerekimádat dettó (bár mind a kettő azt mondja, hogy a másikat jobban szeretem), és a lánclevél nálam purcan ki! ;))) Ja és a takarítás... :P Nem vízöntő vagy véletlen???? :)))) E!

Keresés ebben a blogban