2008-09-24

Meglepetééés-Boldog Szülinapot Anyuci!

Kezdjem a végével. A kronológiai hűség miatt. Hazajöttünk a moziból és ez a fincsi-meglepetéstorta várta Ildit.A gyerekek a szobában csendesen toporogtak és felkiáltottak "meglepetééés-boldog szülinapot Anya!" Linda improvizálta a tortát, de hát ezek a hirtelenötlet dolgok a legjobbak. És nagyon profi volt. Linda. A torta meg finom.Történt ugyanis, hogy megnéztük a Múmia 3-at. Tökéletes kalandfilm a maga műfajában, szerintem jobb, mint az Indy4, Ildi szerint nem volt jobb, de hát a Harrison Ford számára elég nyomós érv (kedvenc színésze). Előtte megittunk egy pohár sört, persze én sem típusban, sem méretben nem azt kaptam, amit rendeltem, de hát az ozzi vendéglátás nem a világ csúcsa.
Persze azért volt időnk erre, mert az előbbi előadást lekéstük volna, mert pont parkoltunk, amikor hívtak Andrásék, hogy bömböl a riasztó a házban. Magától kapcsolt be, de mivel nem használjuk, a kódra sem emlékeztünk, bár elég közel álltunk hozzá. Persze hívtuk a tulajt, aki mindenről tudott, mert értesítették. Mindegy, akkor a két mozi között megvacsoráztunk. Nem írom le mi volt, mert akkor a blog kulináris örömöktől lenne teli, s én inkább azt szeretném, hogy az írásnak örvendjetek.
Minden úgy indult, hogy korábban hazajöttem, meg volt beszélve a főnökeimmel. Az étteremben beszéltem meg velük, ahol kb. 1.5 órát eszegettünk, sörözgettük, dumcsiztunk. Ha belegondoltok, hogy 9.30-tól 4-ig voltam bennt, nem is olyan ijjesztő ez az ebédszünet. A mai tréning már símább volt, érződik, hogy sok évnyi tapasztalat deresíti halántékomat, ámbár sok újdonságot is tanultam és ez is örömöt okozott.
Persze reggel munkába menni nem a legkönnyebb dolog, de jó, mert sokat lehet olvasni. Most pl. Gavin Menziestől olvasom az 1434-et, amiben azt fejtegeti, hogy a kínaiknak köszönhetjük a reneszánszt. Mona Lisa hátán Made in China...
Na visszatérve a napunkhoz, jól indult, jól végződött.
Ja, Ildi azt mondta, hogy látva ahogy meglepték a lányai, élete legboldogabb szülinapja volt!
András

7 megjegyzés:

Fiziék írta...

És már egyre szebbek lesznek a születésnapok, mert a csajok már tudják pontosan, hogy mit jelent a meglepetés szó! Még egyszer nagyon sok boldogságot, örömöt és egészséget kívánunk neked Ildi!
Hugi és Zoltán

Agi írta...

Boldog szülinapot Ildinek!! :o)

St. Imre Vineyard írta...

Minden szülinapod ilyen boldog legyen Ildi!Szeretettel gondolok rád.
Kató

Peter Maria írta...

Akkor hat boldog szulinapot! Telenovellakent olasom naponta a blogotokat, ilyent szeretnek majd egyszer en is irni csak legyen mirol:) varjuk,hogy kezdodjon el a mi ausztraliai eletunk is...illetve a varjuk a vizumot,lassan mar nagyon turelmetlenul.
Udv.
Maria
Marosvasarhely

bogdanovits írta...

Mária, esetleg írnál egy emailt? És köszönöm a jókívánságokat.
Üdv,
Ildi

bogdanovits írta...

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat!!!
Ildi

Névtelen írta...

Szia Ildi!

Mi is nagyon sok boldogságot, örömöt és egészséget kívánunk Neked!

Csabi (aussie.hu)

Keresés ebben a blogban