2008-09-12

Ismét Arika

Tegnap voltunk ismét a korházban. Sajnos a korábbi nemtörödömség miatt Arika agya folyamatosan túl van pörögve. Ha időben kezelték volna már rég lehetne normális élete. Szóval, ismét egy gyógyszert adunk a csomaghoz, igen kicsi mennyiségben, és nagyon de nagyon reméljük, hogy működni fog, mert, ha ez sem megy akkor sajnos jöhetnek a szteroidok. Valahogy nem a legrózsásabb perspektíva, de annyi jót tettek már vele, hogy elkezdtem végre bízni. A Frisium Arika életébe visszahozta a színeket, remélem, hogy az új gyógyszer vissza adja a mi kis jókedélyű Arikánkat. A lényeg az, hogy ha sikerül lelassítani a kis agyát akkor végre ismét a saját ritmusában fejlődhet és a tanulás meg minden egyébb téren szárnyalni fog míg utol nem éri önmagát.
Hát, ez van, marad a remény, hogy sikerül durvább módszerek nélkül megfogni a Bestiát.
Közben meg pörög az életünk! Megérkeztek Zaráék, így most igencsak nyűzsi van minállunk... De, nagyon, de nagyon örvendünk nekik!!! Olyan jó őket látni, tenni-venni, rendezkedni :)! Magunkra emlékeztet! Hétfőn repülnek Brisbanebe két hétre a Juditékhoz. Aztán ismét visszajönnek, hiszen Márk elkezd dolgozni!!!
Ami pedig Andrásékat illeti, felcsaptam fordítónak és megnéztünk pár éttermet. Úgy néz ki, hogy lesz befutó, így az ők életük is lassan normalizálódik és ők is el tudnak indulni a saját útjukon. Nagyon remélem, mert igencsak ki szeretném próbálni a Mófargurú konyháját.
Hát, így zajlik az élet. Közben már csak egy darab hét maradt az iskolából és jön a várva várt vakáció. Közben rájöttem, hogy a befizetett 45 dolcsi, visszavándorol hozzánk, mert le fogják vonni Luca első negyedéves tandíjából, ami igencsak jólesett.
A gondjainkról meg annyit, hogy a következő bejegyzés András telefonjáról szól majd. Hogy azért itt sem műxik minden olajozottan.
Közben hívták Andrást a Lonely Planettől és mégsem 22-én kezd hanem most hétfőn! Ugyanakkor kedden Brisiben lesz tárgyalni egy rövid nap erejéig. Reméljük lesz is munka belőle, számomra.
A még beszerzendő listánkra az elmúlt két meleg nap, felíratott a listánkra egy mélyhűtőt és egy póthűtőszekrényt a folyadékoknak, nyárára meg egy légkondit.
Ildi

3 megjegyzés:

Krisz írta...

Ugye csak vicceltek, hogy Mofarguru fog nyilni itt? :) Be kell vallanom jartam naluk mar 4szer, legutobb karacsonykor, ha mar Bp-en jarok akkor Mofarguruban is menni kell alapon. :) Tetszik a koncepciojuk, de allandoan bajban vagyok az etlapjukkal, bar amig sztrapacskat es tojasos nokedlit csinalnak (amibol az egyik nincs etlapon :) addig nekem gondom nem lehet. :))

bogdanovits írta...

Ott már nincs... csak itt lesz hamarosan! :).
blog:
http://mofarguru.blogspot.com/
Puszi,
Ildi

Fiziék írta...

Látod, Ildi ezért kellett nektek kimennetek! Arinak sokkal jobb odakint mint idehaza!!! Na nem részletezem, úgyis tudjátok:-)

Keresés ebben a blogban