2008-06-26

Összefoglaló

Vasárnap óta nem tudtam belépni a blogunkba, hogy új bejegyzést írjak, pedig történnek ideát a dolgok. Aztán tegnap írtam Huginak egy emailt, hogy küldeném neki a bejegyzést, hátha Ő fel tudja rakni. Mondja, ma reggel, hogy neki sikerült belépni, ÉS láss csodát! Nekem is :)!
Szóval itt a beszámoló...
Szombaton, szokásos reggeli óvoda és Maciklub után hazajöttünk, megebédeltünk és aludtunk egy kicsit az esti mulatság apropóján. Aztán nagyjából este 7-re visszagurultunk a Magyarházba. Kicsit vegyes érzelmekkel mentünk el, mert hallottunk már jót is, rosszat is az efféle táncos mulatságokról. De, nagyon kellemesen meglepődtünk! Elsősorban egy pár szót a dolog apropójáról. Van a Magyar háznak is egy gyerkekből álló tánccsoportja, és amolyan mutassuk meg mindenkinek mit tudunk fellépés volt, fűszerezve egy kis profi tánccal, a Gyöngyösbokréta nevű társulattal. Az asztal ahova ültünk, a cserkészcsapat asztala volt, mert új barátaink a saját asztalukhoz foglaltak helyet nekünk is. Ami a korosztályt illeti, nos, pár hónapostól a bottal járókig mindenféle jelen volt. Nagyon sok gyerek volt. A lányok hamar megtalálták a saját korosztályukat. Persze Arika a vetítés alatt fent volt a színpadon, s néha őt kellett nézni... amíg Apa le nem repítette onnan, Luca pedig végigtáncolta a műsort, nem kis örömére a körülötte lévő nézöközönségnek, akik néha már nem a műsort, hanem Lucus nézték :).Szóval, jó volt. Éjfél körül tombola, és persze nyertünk is egy szilikon sütőformát.
Meg is állapítottuk, hogy tánccsoportban van a helye és csodák csodája, indul egy az ő korosztályát megcélzó csoport ott a helyszínen majd a vakáció után. Jut eszembe a jövöhéttől két hét iskolaszünet van idefele.
Vasárnap miután, felébredtünk, meglátogattuk Kropiékat egy finom ebéd és egy kis beszélgetésre. A lányok remekül érezték magukat, hiszen van két olyan fotel, amelyik remek csúszdaként használható, és bár nem sok játék akad MÉG náluk, azért jól elvoltak és hát Kropi meg is lepte őket, amikor szó nélkül belement a játékukba! Persze mi is nagyon jól éreztük magunkat és egy jót beszélgettünk, csak ahogy ilyenkor szokott történni, nincs mindenre idő :)!
Hétfő a "már szokásos" tevékenységgel a déli playgrouppal telt, meg munkával. De, azt hiszem Lucának még nem volt ilyen rossz napja. Ő sem tudja miért, de végig nyafogott és rajtam lógott.
A keddi nap a VicRoads jegyében telt el. Voltunk a hazard tesztet megcsinálni. Szerencsére Gyuri itthon volt, így a lányok nem jöttek velünk. A teszt az egy nagy vicc és teljes mértékben hülyeség. Pocsék minőségű videókon kell eldöntened, hogy mikor lassítanál, mikor előznél és mikor térnél jobbra. Annyira pocsék, hogy időnként csak rutinból kattintottunk, mert sejtettük, hogy mi a afeladat. Ja, a kedvencem, a sötétben való vezetés. Totál fekete képernyő, néhány világító pötty, és?... No, szerencsére 52% -ot kellett teljesíteni és az meglett mindkettőnknek bőven, deeee... Én személy szerint értelmetlen egy órának tartom. (Én floccs egy villamosról leszálló ürgét-András)
A szerdai napunk a múlt hetivel hasonló módon, a lányoknak, beleértve saját magam is, szabadfoglalkozás, míg Apa elment fejtágító tanfolyamra ezúttal a record keeping részre, azaz amolyan könyvelés gyorstalpalóra. De azért ez így nem teljesen fedi a valóságot. Azt hiszem a következő bejegyzés e két tanfolyamról fog szólni és András fogja lejegyezni.
A mai napon pedig VÉGRE veszünk gofrisütőt! És alig 15 dollárba fog kerülni, mert akciós! Aztán pedig elmegyünk a DFO-ba, ami amolyan outlet center szerűség.
Holnap pedig Arikáé a nap, mert megyünk EEG-re, és estére kaptunk kimenőt a Irmáéktól, azaz mozi. De erről majd holnap!
Ildi

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban