2008-06-12

Símán

Ma símán ment minden.
Voltunk a Centrelinknél, hogy kijavítjuk a hiányzó adatainkat és minden símán ment. Volt egy érdeklődő, aki kérdezte, hogyan is mennek itt a dolgok gyerekpénz ügyben. Itt a link a témában: http://www.centrelink.gov.au/internet/internet.nsf/payments/ftb_a.htm
Aztán vásároltunk egy mappát a felgyűlt papíroknak a közeli Officeworksban, ez amolyan Office Depot szerű. A lányok kaptak egy Dora the explorer számítógépes játékot, ami rányomta a bélyegét a délutáni aktivításukra. Az érdekes egyébként, hogy egyre nyíltabbak az angol íránt. Persze kellett Arinak a kétéves Zsuzska féle előkészítő is szerintünk. Ja, ma beszélten Zsuzsival és nagyon, de nagyon jól esett. Van bennem egy kis aggodás az otthonmaradottak iránt, de hát nem olyan fából faragták őket, hogy félteni kellene.
Aztán átugrottunk a bevásárlóközpontba, ahol rucikat vásároltunk. Ari kapott 2+1 nadrágot, meg vettünk egy-két mást is. Aztán a jó viselkedésük fejében nyomtak két kört a Wiggles autóban.
Nos, a lényeg, az, hogy minden símán ment.
...vagy ez itt a lényeg?
András

3 megjegyzés:

Fiziék írta...

És nem csak a Zsuzsiék érdeklődnek felőletek, haném pont ma találkoztam Bibiékkel és ők is ezerszer puszilnak, ja és pár nappal ezelőtt pedig Botond édesanyjával is beszéltem, és ők is puszilnak! Szóval nem lettetek elfelejtve, mindenki nagyon szurkol nektek!

benignifamily írta...

Sziasztok.Köszönjük a jókivánságaitokat!Mi is nagyon sok sikert kivánunk nektek.
Mi és a Pisti nővére(a sógornőm)rendszeres olvasója a blogotoknak,és nagyon megörültünk mikor megtudtuk,hogy irtatok nekünk.A Blogotok cimét feltettem a mi blogunkra.
Ha van kérdésünk irhatunk neketek?
Üdv.:Ildi,Pisti és a Márk.

Névtelen írta...

Köszönöm a linket, nagyon hasznos volt.

Dzsorzs.

Keresés ebben a blogban