2008-05-22

Most már ala-COOL-gat

Luca azért bekopogott hajnalban és az ágyunkban töltötte az időt kb. 6-ig. Aztán kicsit később Ari is felkelt. Ma már aludtak rendesen délután is, és este is rendesen feküdtek le.
Reggel 10.30-ra ingatlanügynökkel tali ház megnézése szép környéken. De nem teccik vala, minden szürke volt: a falak kívül-belül, a szőnyeg, a bútorok. Trendi. Aztán felhívtuk, majd meglátogattuk azt a nagynénit, ahol eladófélben a ház. Ugyanis az unokaöccs volt a hitelfelvevő, s a barátnője közelebb szeretne a központhoz lakni. Előzőleg beszéltünk róla, hogy kiadnák-kivennénk, de aztán mégis az eladás felé hajlanak. De, ha rábólintunk, hogy megvennénk, akkor a hitelképességünkig (kb. 4-6 hónap) bérelhetnénk. A ház 4 hálószoba+study+szabadidőszoba, dupla garázs - nagyon szép és igényes, s az ára is jó. Ugyhogy, lehet, hogy rábólintunk. A környék tipikus Lilaakác köz á lá Született feleségek.
Persze mindkettő célpontot jó térképészként kissé mellélöttük, ismrkedtünk a környékkel. Aztán elmentünk egy nagyobb bevásárlóközpontba (Fountain Gate), ahol bejelentkeztünk a Medicare (orvosi szolgáltatás) alá. Ott megnéztük, többek között az Aldit-nem dobtuk el az agyunkat. Majd hazajöttünk (ezt az utat is kissé eltévesztetük), a gyerkőcök aludtak picit délután. És én is. Majd villámlátogatás Nándiékhoz, azért minnél többször látni őket hazautazás előtt, meg a gyerkőcöknek sem ártott hasonszőrű haramiákkal tombolni. Meg elhoztunk már egy-két apróságot a hozományunkból. Hétvégén költöztetjük a többit. Abba a házba, amiről beszéltem. Véletlenek, pedig nincsenek.
Holnap Ildi fog egy picit vezetni a környéken, mert előbb-utóbb jogsi kell. Meg majd a Centrelink (pl. gyerekpénz forrása).
S mindenkitől ezer bocsánat. Eddig 1 fényképet nem csináltunk. Túl sűrű még minden.
De ami késik, nem múlik.
András

1 megjegyzés:

Pista írta...

Pedig már nagyon várjuk a képeket a házról meg a környékről is.
Pista

Keresés ebben a blogban