2008-04-28

Bőröndpróba

Természetesen még rendületlenül boldogok és mosolygósak vagyunk. Azért, a felkészülés tart. Ma volt egy hivatalos bőröndpróba. Sikerült 19.6 kg-ot produkálni egy bőrödre és belefért minden. Aztán egy kicsit a vicroad-os dolgokkal is foglalkoztunk, ugyanis fontos lesz az elején jogsit szerezni. http://www.vicroads.vic.gov.au/ Aztán kinti bankokat néztünk. Többen ajánlották az ING Bankot http://www.ingdirect.com.au/, elég jól kamatozna benne az átváltott pénzünk. Azt nem találtuk, hogyan lehet internetet fiókot nyitni, de ezt megtehetjük ott is. Az MKB-ről, pedig interneten átutaljuk a dodót.

Tegnap ledöntött egy vírus, szerintem a kimerültség is belejátszott, egész nap aludtam és 37.4-es lázzal küzdöttem (ez volt a max), de ma már minden OK. Két nappal azelőtt Lucus hányt többször is. gondolom ez jött át.
A gyerkőcök pedig lent voltak a Balatonon a nagyszülőkkel. És láttak egy akkora hal kifogását, mint Arika. Arikának amúgy is az volt az kérése, hogy mégegyszer lássa idén a tavat. Volt ott egy harmonikás utcazenész, aki játszott a lányoknak, sőt Ari is beállt mellé énekelni. Késöbb elég nagy publikum tapsolta meg a Zöldrevanazöldrevan művüket.
A jó hír, hogy az, hogy bár idén nem jutottunk síléc közelébe, Melbourne közelében lehullott az első hó. Mindig van még egy esély.

András

PS. Bár nem kapta kézbe még mindenki az "És elefántok nincsenek?" Ausztráliai kivándorlásunk és előzményeit bemutató könyvecskénket, holnap-holnapután feltesszük a blogunkra.

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban