2008-02-16

Üzenet a kölcsönlakásból

Ma éjjel már itt aludtunk, igaz még gyerekek nélkül. Ők még a szüleimnél vannak, de csak máig, mert nem érnek rá a teljes hétvégén az unokákra. Sokan nem akarják elhinni még, hogy most már tényleg hamarosan menni fogunk. Ez van, ők sem. Mikor azt mondtam, hogy már október 16.-nál tart a sor, sokatmondóan legyintettek, hogy mi biztosan nem megyünk olyan hamar.
A lakás a negyediken van és kissé fáztunk az éjjel, valószínüleg le vannak csavarva a fűtőtestek, még szerencse, hogy nem voltak itt a lányok.
Az órát reggel 9-re állítottuk, mer teljesen ki vagyunk a fáradságtól, én ráadásul párhuzamosan határidős munkákat is csinálok. Persze reggel 7-kor erőteljes kopogással ébresztett az alsó szomszéd, hogy az este kerek egy órán keresztül költöztünk. Persze be sem mutatkozott. Gondolom az éjjel 4-kor felbődülő autórisztó nem zavarta. Bár csak háromszor szólt, gondolom ügyesek voltak a fiúk.
Hamarosan vissza kell mennünk a házhoz, van még néhány dolgunk, amit ki kell hozni.
Kis magyar lakótelepi idill. Azonban a jó része, hogy 7-8 wifi van a levegőben, így tudok írni nektek.
A tegnap voltunk fent Pesten, Ildi a Crown-nál töltött ki néhány papírt, míg én a jövendőbeli tulaj képviselőjével elmentem a Líra és Lant multisához egyeztetni az éves akciókat. Persze úgy volt, hogy könyvizsgálójuk Tatára jön még átnyálazni a könyvelőink életművét, de szerintem elfelejtette. Feljövetelünkkor arra is számítottunk, hogy alá tudjuk írni a társasági szerződésben a székhelymódosítást, de az ügyvédjük nem volt képben igazán az üggyel, bár nem lehet rossz ügyvéd, mert az első kérdése az volt, hogy "ki fizeti a dolgot?"
Aztán megszüntettem az Erstés számámat, erre is 45 napot kellett várni, mert volt dombornyomott bankkártyám. De sebaj, véletlenül utalt a Diákhitelközpont egy százast, én igázából csak a visszafizetés szüneteteltetését kértem. Aztán az OTP-nél kértünk egy Visa Classic kártyát, mert még a kolozsvári repjegyet sem tudtuk rendesen kifizetni a neten. Ez meg dombornyomott lesz.. :-)))
Aztán voltunk a nyomdában, hogy megnézzük a kefelenyomatot (de furcsa ez a szó egy digitális nyomdagéppel kapcsolatban) az "És elefántok nincsenek?"-ről. De pssssz, ez még titok. :--)
Közben jelentem, hogy Ildi visszaaludt. Sebaj biztosan jönni fog valamelyik szomszéd... Addig kiveszem a vajat a hűtőből.
András
És ébredés után...

2 megjegyzés:

id.bogdanovits andrás írta...

Tudni illik, hogy az unokák eddig is minden hétvégén nálunk voltak. Most is csüt-szombatig megebédeltetve engedtük el a lányokat.
ESZEDBE JUTTATOM, anyádad mellrákkal műtötték, előrehaladott csontritkulása és súlyos gerincferdülése van!
KÍMÉLD ŐT!!! Ki tudja meddig teheted????????
apád

Névtelen írta...

Az unokák már csak pár hétig lesznek emez ország területén, ezt a kis időt szerintem ki KELL használni! Ki tudja mikor "kínoznak" majd legközelebb!
Hugi

Keresés ebben a blogban