2008-01-28

Süss fel nap!

Egy hosszú borongos-viharos hétvége után végre kisütött a nap. Azt hiszem nem csak meteorológiai értelemben volt borongos a hétvége. Arika ki sem mászott a hasmenős nyavajából és máris magas lázzal küzd... Aztán ott a hosszú hétvége odakint, aminek persze mindenki örül odakint, csak mi nem idehaza, mert ez plusz egy nap várakozás amikor tuti nem történhet semmi...
Szóval, nincs túl jó hangulatunk. Azt hiszem már igencsak türelmetlenek vagyunk, pedig ki tudja még hol a vége?!
A hétvégén SKI-H közgyűlés volt, hivatalosan is átadtam az egyesületet az országos szövetség közgyűlésén. Kicsit szomorú volt, mert ezzel lezárult egy fejezet az életmben, életünkben. De tudjátok, mindig csak előre! Közben fújt a szél, esett az eső, amolyan igazi siratós hangulat volt.
Ja, és a változatosság kedvéért, MÉG MINDIG PAKOLUNK!!!! A dolog úgy áll. hogy mindig akad valamilyen köztes feladat, ami lassít egy kicsit. Most pl. szkennelek ezerrel, mert a két doboznyi fénykép, kicsit túlzás lenne kivitel szempontjából.
De, legalább Luca tartja a frontot "munkaügyileg" és hősiesen elment oviba a reggel :).
Bár süt a napocska az istenért sem tudok ráhangolódni. Közben szombaton megjött Apukám is, így a csomagolás meg egyébb feladatok terén van plusz egy segítség.
Mindenkinek szép napot! (magunkat is beleértve :))
Ildi

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban