2008-01-30

most ÉN mondok

Eljött az ideje, hogy én is írjak. Megnéztem, az utsó 6 bejegyzést Ildi irta, ezért én is írok. De más oka is van. Most van az első alkalom, hogy hatalmamnál fogva moderáltam egy bunkó megjegyzését, az egyik beírásból. Elegem lett ebből a Magyarországi korrupt, gerinctelen, műveletlen világból, el akarok menni. A sorsom a kezemben van és élni fogok vele, még akkor is ha sok paraszt, faragatlan alaknak nem is tetszik, hogy kilépek a dagonyából. Én ebben egy percig sem akarok többet élni. Ezért, ha nem jön meg a vízumunk márciusig, akkor repülőre ülünk és a vízummentes Új-Zélandig megyünk, ahol majd bepecsételtetjük a vízumot. Kész.
Belefáradtam, és ezeket azért írom ki, hogy más is okuljon belőle, hogy ha ki akar menni és úgy látja, hogy az ajtórésen bedugta valaki a lábát, húzza rá. Eléggé idegőrlő, hogy minden reggel úgy telik, hogy gép bekapcs, email olvas, hátha megjött a vízum, utána austimeline, majd a fórum.
És csomagolás, vízum nélkül. És este éjfél körül mégegyszer megnézni online, hátha a munkanap elején történt valami.
Csak egy szösszenet. Valakinek a blogján olvastunk egy történetet, hogy ozziföldön a boltban felejtett husát másnap díjtalanul frissre cserélték. Nekünk se a pultból mérték a húst, mert volt frissebb. A kért kagylókat is hátulról hozták. A tegnap délután mi és egy másik vásárló is könyörögtünk, hogy bontsanak meg egy új császárszalonnát, mert többet vennénk, de a Spar-os eladó nem volt hajlandó, mondván, hogy az holnapra már nem lesz olyan friss neki (már amit nem veszünk meg).
El kell menni innen a fenébe, amíg nem késő.
András
PS. és üzenem a bunkónak, hogy amíg névtelenül ír, ki lesz moderálva

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok,

Elnezest, nem akarok nevtelenul irni, de nem tudom hogy hol kell kitolteni hogy megjelenjek:).Eltem Uj Zelandon, kb ugy indultam oda ahogy most ti.Szivesen leirom a tapasztalatokat es talan azt is elmondanam hogy ez miert is nem a legjobb dolog.Ha erdekelnek tapasztalatok es a dolog az en szemszogembol, irj nyugaodtan a gg_diablo@yahoo.com -ra.
Udv,
Gabi

Névtelen írta...

Ne foglalkozzatok az ilyen "emberrel", tipikus irigy, rosszindulatú arc lehetett. Én drukkolok nektek. :)

Zs. (Melb.)

Lilla írta...

Sziasztok! Mi is drukkolunk Nektek, es tenyleg szarni az irigyekre! Ja, es az idezetert sem haragszom :), sot, asszem a husos tortenet is velem esett meg, legalabbis velem is megesett pontosan ez. Amugy a buszos dolgot meg nem teszteltem, ugyhogy meg nem biztos, hogy a busztarsasag emberkent kezel! :) Majd referalok rola!

Kitartas, csak megjon az a vizum hamarosan!!!

Keresés ebben a blogban