2008-01-08

A készülődés láza

Tudom, én Kos vagyok, és ez mindenben meglátszik rajtam. "Fiatalkoromban" komolyan foglalkoztam asztrológiával, s túl azon, hogy másoknak képleteket írtam, kicsit meg is ijjedtem tőle. Mert, ha ismered a jövőt, akor hol a vele járó izgalom. Igaz, többnyire a születés pillanatával járó személyiségjegyekre hegyeztem ki magam. Azután hagytam abba, amikor az éves fizetésemelésünket rendszeresen egy ír pubban ünnepeltük meg, és vagánykodva megigértem a pincérlánynak, még a nevére is emlékszem, Renáta, hogy elkészítem a horoszkópját. Egy hét múlva visszabátorkodtunk a srácokkal, megmondani Renátának, hogy végzetes konfiktusai lehetne a feletteseivel. De nem sikerült, összeveszett a főnökével és kirugták.
Ezt csak azért mondom, hogy a napjegy (Kos) említése, csupán csak árnyalatnit jelent a személyiségünkben, de lehet, hogy ez a tejben a kakaó. Nos a tankönyvek szerint, ha egy Kos belép a szobába, akkor ő mindent átír, senki se tudja, hogy mit és miért csinál másként. És ez most is így történik. Emberek tucatja nem tudja, hogy miért változik meg a gondolkodásmódja egyetlen találkozás után is. És én ilyen voltam egész életemben. Az ilyen embernek mérfölkövek kellenek, nem tudja, miért, de ha nincs fal, ahová a kobakját csaphatná, akkor nincs elemében. A lázadás, csak pozitív lehet és mindig csak előre mutat.
Egyik ilyen pozitív mérföldkő az Ildivel való találkozásom volt, kb. pont 10 évvel ezelött. Amikor a szilveszteri, csak félórás tiszta csillagos égbolt alatt, a civilizációtól több km-re egy vadászlakban, igazi hullócsillag mellett kívánságként azt kértem, hogy legyen a társam. Akkor kikacagott. De azóta is boldogan élünk. És egyszer azt mondta, hogy, ha egy vasunk se lenne, akkor is eljönne velem a világ végére.
Hamarosan indulunk.
Nagyon édes volt, mert Bácskai Ági észrevette, hogy a "logo"-nk mögött egy vízum képe rejlik, és örvendve megkérdezte, hogy valami fejlemény? Nos, számomra, már az fejlemény, ha valaki együtt örvend és izgul velünk. Sokan nem fogják fel, ha negatívan fogják fel az kimenetelünket, akkor is ez egy eldöntött tény. Ezért jó a szívemnek az ilyen figyelmesség. Persze még nincs vízum.
A másik ok (a grafikai blikkfangon kívül) az, hogy igyekszünk bevonzani a vízumot. Ez már megint a csillagdás kategória, de ha valaki hallott a Titok című köny/film (angolul The Secret), akkor érteni fogja, igaz le kell mosni róla előbb a kommersz mázt.
Bocs, csak azért ültem le írni, hogy megkérdezzem, mekkora műanyag raklappal mentetek ki axb cm (akik kimnentek). Köszi.
András

4 megjegyzés:

Krisz írta...

120x80 es 10 cm magas a raklap, amit szinten bele kell szamolni a kobmeterbe!

- írta...

Köszi. Ezek szerint hazaértetek. Már hiányoltunk.
András

Teszt Blog írta...

Naná, hogy izgulunk!! Minden nap várjuk, hogy mikor kapcsoljátok be a caps lock-ot és írjátok, hogy MEGVAAAAAN!! Igazán nem értem mit vacillálnak már ennyit Adelaidben. Persze jó munkához idő kell... De no worries mate, hamarosan megjön a jóhír, addig is kitartás, mi nagyon, nagyon drukkolunk, hogy időben... ;-)
Bácskai Ági

GzaJudit írta...

Mi is drukkolunk ezerrel! :)
Aki hülyeségnek tartja a lépéseteket, az két okból teheti:
1. baromi jól ézi magát Mo-on, ezért őrülétségnek tartja az onnan való elköltözést
2. túl gyáva, gyenge, nem eléggé elkeseredett a váltáshoz, ezért mindenkit lehülyéz, aki mer lépni. :)
Érdekes az asztrológiáról írt tapasztalatod, nekem eddig csak negatív tapasztalatom van ezzel kapcsolatban...
A pozitív gondolkodá pedig fél siker, ez tény! Ha már úgy gondolsz a célodra, hogy elérted, és naponta hálát adsz érte, akkor meglesz előbb-utóbb! :)
Jó készülődést!
Judit

Keresés ebben a blogban