2008-01-10

Kókuszdió - Macskafogó

Történt az, hogy a tegnap Arika kiharcolt magának a Tesco-ban egy kókuszdiót. Hogy ő majd megissza a levét. "Meg is itta". De ne vágjunk elébe a dolgoknak. A küzdelem javát a klopfoló számlájára írhatjuk, de egy bazi nagy csavarhúzó is besegített. Persze, nem folyt ki az egész a szőnyegre, maradt benne is. Arika szerint finom, Luca szerint rossz volt. A közös nevező a két vélemény között a hasmenés volt, ami ma óvodaszünetet jelentett.
A tegnapelött az irodai lomtalanításban megleltem a Macskafogót (két videócédén adták ki anno) és azóta Arika háromszor látta. Ennek az lett a vége, hogy ma elmentünk kettesben és megnéztük moziban a Macskafogó II.-t. Persze Luca még kicsi hozzá, neki otthon kellett maradnia Anyával. Úton arrafelé Ari kitalálta, hogy biztosan fog örvendeni Luca, ha egy kis ajándékkal meglepjük. Sőt továbbfűzte gondolatát, hogy egy Eperkés mesének örvendene a legjobban. Film előtt vettünk is eggyet. A jegyeket interneten rendeltük meg és ott vettük át. Elég üres volt a mozi környéke (vidék), egy baráti trécspartitól állt a pult mögé egy tini csaj. Adatokat egyeztettünk, majd szép nagy kerek szemekkel rászánta magát és megkérdezte, hogy "2 gyerekjegy?", és körbenézett. Mondom igen, nem látja?...(persze busterkeaton-os pofával). Utána megszántam és megmutattam a diákigazolványomat.
A film jó volt, igaz főleg felnőtt mese, de meg kell nézni. Ozziföldre majd visszük DVD-ben, jó?
A poénokra nem térnék ki emiatt is. Arika nagyon élvezte, szinte bűvölten nézte, csak egyszer szólalt meg hangosan, amikor színre lépett a 4 patkány, akik fölött kicsit eljárt az idő: "Ezekkel mi történt?"
Nándisan befejezve: itt és most ennyit erről.
András
PS. van egy komoly érdeklődő a cégre.

2 megjegyzés:

Krisz írta...

A kokuszdionak sajnos van egy ilyen mellekhatasa, hogy hajtja a hasat. Amugy meg, mint profi kokuszdio-ivo, javaslom hogy a kokusz 3 potyebol kettot ki lehet szurni kessel is, szivoszal bele es lehet is inni a nedut. Utana szet lehet klopfolni.
Drukkolunk a ceg-megvetel/atadashoz, aztan a mihamarabbi ausztral starthoz!

GzaJudit írta...

Macskafogóóó 2.? Hú, ha van olyan jó, mint az első, akkor azt nekem is látnom kell! Az első rész egyes párbeszédeit kívülről fújom, annyiszor láttam... :)
GYerkőcöknek jobbulást, az is lehet, hogy amig Mo-ra ért, megbuggyant a kókuszdió...
Drukkolunk, hogy a céget is elviyge egy hozzáértő! :)
Szép napot: Judit

Keresés ebben a blogban