2008-01-24

Hétfőből szerda lett

Elnézést, hogy a hétfőre ígért bejegyzés megcsúszott, de iszonyatosan gyorsan pörögnek a napok!
Sikerült a bank jelzálog bejegyzését töröltetni rekord idő alatt!!! Persze kellett hozzá egy kis ismeretség, de megvan. Nemcsak megvan, de már csatolva is van az új tulajdoni lap a vevőink hitelkérelméhez! Tehát mindne pörög. Közben meg csomagolunk, dobozolunk, könyvlistát írunk arról, hogy milyen könyveket szeretnénk még beszerezni.
Ugyanakkor, családosok figyelem!!! Több már kint élő családtól is hallottuk, hogy az ember a gyerekekre koncentrál! Mese, könyv, játék, és közben a saját igény háttérbe szorul, pedig ugyanolyan fontos mint a gyerekek kielégítése, tehát, igenis el kell vinni a kedvenc felnőtt játékokat, könyveket is.
És akkor vissza a csomagoláshoz. A teljesség igénye nélkül, a következő infoink vannak.
Az Austromar - ajánalatát nem is taglalom, nagyon sok helyen megtaláljátok. Figyelem! A kiszállítási díjon felül, kint a célállomáson plusz költségként számolni kell raktározás és esetleges vámolási díjakkal is.
Íme a beígért alternatíva. A cég neve Crown Hungary, (Zaráék fedezték fel) jellemzője az ők ajánlatuknak, hogy háztól házig szállítanak, vagyis az ők ajánlatukban minden benne van, a szállítástól a raktározásig. Sőt, nem kell raklapot venni, mert ők oldják meg, nem kell kiszállítani a cuccainkat sehova, mert lejönnek hozzánk, sőt, a törékenyebb, érzékenyebb dolgokat még be is csomagolják, hogy minimális legyen a törés lehetősége is. A mi számításaink szerint az ár nincs nagyon messze az Austromár, végső mindent magába foglaló áránál, viszont a kényelem és vele járó cécó LÉNYEGESEN kissebb.
És az árak: természetesen ez most az aktuális ajánlat:
2köbméter: 1600USD
3köbméter: 2250USD.
Nos, mindenki döntse el maga.
Nos, mára ennyit! Igyekszem mielőbb eltenni magam holnapra!
Ildi
Ugye mindenki olvassa naponta a http://ausztraliaterkep.blogspot.com/ oldalt és mindenki kattint a hirdetésekre időnkéééént?
Köszi.
András

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban