2008-01-07

Egy nehéz nap éjszakája

Mint a nótában. A kivándorlás nem könnyű dolog. Tehát az aki fél tőle az jogosan teszi, mert a félelem főleg az ismeretlen feladatokkal való találkozást jelenti. Persze jó, ha az ember végigolvassa a hasonszőrű webnaplókat. De átélni személyesen kell. Nem gondoltam volna, hogy ennyire pörgös lesz az életünk a jelenlegi fázisban. Azaz, tudjuk, hogy eladtuk a házat, és február végéig ki kell költözni. Persze az ideális esetben a kiköltözés a repülőtér várótermébe való csövezést kellene jelentse. Aznapi indulással. Na, de még nincs vízum. Most van az első olyan pillanat, amikor a biztosból kilépünk az első bizonytalanba. Lesz még a későbbiekben ilyen, de ez az első. A garage sale online műxik, sőt jobban, mint gondoltam volna. Már egy két dolgot el vittek, érdekes, hogy nincs görcsös ragaszkodásom semmihez.
Mellette rögtön három kérője is akadt a térképkiadónknak, na jó és is bevállalnám más helyében, főleg, hogy ingyen adjuk. (kb. 20 milliós a digitális állomány és a raktárkészlet). Persze annak a kezében, aki ért hozzá... és bízik a magyar jövőben. mert az az igazság, hogy én sem anyagilag, sem fizikailag nem érzem magam biztonságban magam it. És a családomat is féltem. Tudjuk és érezzük, hogy a jelenlegi kivándorlási hullám a jövőben meg fog lódulni, ezért hasznosnak is érzem azt, amit leírunk.
Na, megyek gyerkőcöket fektetni. Ja! Ma a gyerekek saját maguktól elkezdték válogatni azokat a játékokat, amelyek kijönnek, azokat, amelyeket ki kell dobni és fogozgodjatok meg, azokat, amelyeket el fognak ajándékozni más gyerekeknek, vagy az óvodának.
András

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban