2008-01-01

BUÉK!

Mindenek előtt Boldog Új Évet szeretnék, szeretnénk kívánni mindenkinek! Ugyanakkor köszönjük, hogy bennünket választotok, néha akár naponta is pár percre!
Az elmúlt év valaminek a vége volt. Lassan ismertük fel és úgy vergődtünk a múlt hálójában mint a horogra akadt halacska. Aztán egyszercsak ott volt a megoldás. Tudjuk, egyesek szerint és itt főleg a család egyik részére gondolunk, hülyeség amit csinálunk. Meggondolatlanok vagyunk és fejjel megyünk a falnak. De, nem baj. Mert a mi fejünk fog fájni ha fog fájni, de az is meglehet, hogy mint Harry Potter csak egyszerüen átlépünk a falon és egy új világban találjuk magunkat sok sok kihívással és reméljük örömmel és vágyaink elképzeléseink beteljesülésével. Mi ebben az utóbbi lehetőségben bízunk. Hiszünk benne, hogy az út amelyet választottunk az a mi útunk és járnunk kell rajta és hisszük, hogy nemcsak nekünk de gyermekeinknek is több lehetősége lesz a jövőben kiteljesedni és azzá válni amik szeretnének majdan lenni. Igazán visszatekinteni nem is nagyon akarok, mert nagyon nehéz évünk volt. Sok megpróbáltatás, veszekedés, magyarázkodás van mögöttünk. Ugyanakkor sok csodállatos dolog is történt. Arika majd egy éve jól van. Már nem rettegünk ha le vagy felmegy a lépcsőn, Luca igazi kis egyéniséggé nőtte ki magát. A kis egyesületünk, bár megtizedelődött a létszáma igen komoly sikereket értek el tanítványaim igen rangos versenyeken, mint Országos Bajnokság, Magyar Bajnokság, vagy nemzetközi versenyeken, hoztak bőven érmeket. Szerencsére, bár egészségügyleg igen rosszul idult az év, pajzsmirigy gondok miatt, az év végére minden rendbejött.
Mindent összegezve, egy nagyon rosszul induló év a végére kikerekedett és visszagondolva rá, már nem is tünik olyan nehéznek mint amilyen valójában volt!
Ezúttal pedig ismét kívánok, kívánunk mindenkinek egy sikerekben gazdag új évet!
Sok szeretettel,
Ildi és a család

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban