2007-12-02

Fogorvos

Hát, eljött a nagy nap, amikor a régen halogatott hőstettre szántuk magunkat... elmentünk a fogorvoshoz. Azaz, időpontot kértünk, volt már hétközben egy állapotfelmérés, és eljött a cselekvés ideje pénteken és szombaton. Az esemény főleg András fogsorát érinti érzékenyen.
Aki talán egy kis viszonyítási alapra vágyik anyagi téren, nos, nem a legolcsóbb fogorvos, de nem is a legdrágább a környékünkön. Úgy tünik, hogy egy porcelán fog 19000Ft-ba fog kerülni. Egy szó mint száz, nem olcsó, de bár nem tudom, Hayim esetében mekkora munka vol a 16ezer dolláros fogászati esemény, abban bíztos vagyok, hogy a mi megoldásunk lényegesen olcsóbb lesz. Sőt, nagy felkiáltójellel mondom mindenkinek aki kifele készül, igenis itthon át kell esni a fogászat örömein!
Szóval, a gyerekeket lepasszoltuk a nagyszülőkhöz és a délelőtt folyamán a fogorvosnál voltunk. Az én két tömésem viszonylag hamar ment. Hozzáteszem, fosok a fogorvostól, de aranykeze van a hölgynek! András viszont már komolyabb munkát jelentett. A végeredmény jelentem, legkésőbb jövő szombatra meglesz. Addig is, hogy is mondjam, ismeritek a Sliders című sikersorozatot? Nos, András felső fogsora olyan mint a Kromagok fogsora :) ! LE van csiszolva és kis tűhegyes csonkok maradtak. Hát kemény hetünk lesz, mert nem sokat tud így rágni. Azt hiszem kreativitásom próbára lessz téve a főzés terén, mert csak közel pépes étrendet kell majd egy hétig produkálni!
A legjobb viszont az, hogy még a sört is csak szívószállal tudja inni... Nagyon sajnálom, de sajnos ezt senki nem tudja helyette megcsinálni és remélem könnyen túlleszünk ezen az egyheten is!
Végső következtetés: a gyerekeink esetében ezt a fogorvos fóbiát valahogy másképp kell majd kezelni... mert bíztos jóval korábban lett volna másik út is.
Ildi

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban