2007-10-29

The Wiggles


Ha már gyerkőc is van a kivándorló, vagy már kinti családban, akkor ez egy olyan tárgykör, ami kikerülhetetlen.

Ausztrália vezető pénzügyi lapja, a BRW ismét összeállította az Ausztrália tíz legjobban kereső show-személyisége, sztárcsapata listát: az első hely egy Wiggles nevű, gyermekek szórakoztatására alakult formációé (50 millió ausztrál dollár)

Nos arrafelé menet, már a repülőtéri felszállásnál Bankokban egy gyerkőc táskáján volt egy nagy piros autóban négy színes alak és Wiggles felírat. Ráéreztünk, hogy hamarosan az életünk részévé fognak vállni.

Melbourne-ben a 18 hónapos rokon kislány végigtáncolta a karácsonyi koncert dévédéjét. Kétszer. Megkértük a rokonságot, hogy adjanak már néhány filmet, amit itthon ki is próbáltunk. A gyerkőceink egy kukkot sem beszélnek angolul, de tátott szájjal végignézték a The Movie című filmüket. Többször. Majd egyik nap arra lettünk figyelmesek, hogy turn your head-re Ari megfordítja a fejét.

Ma közösen az egész család együtt (és interaktívan megnéztük) az egyik koncertfelvételüket és együtt táncoltunk rá. Fittnesznek sem utsó. Mosolygó szemek értékelték és harsány nevetések fűszerezték a családi délutánt. Csodálatos volt. Most már csak egy Holstennel kell a fáradságot nyugtázni (kintieknek mondon, a Carlsberg gyártja és Horvátországban már).

Nos Anyukák és Apukák tessék készülni és felkészülni: jőőőőőőn a Wiggles!

András

1 megjegyzés:

Gabor írta...

Hmmm, otthon se lenne rossz business ez. Marmint alapitani egy ilyen egyuttest :-). What do you reckon mate?
Hayim

Keresés ebben a blogban