2007-10-19

Szülinapi Zsúr


Ma volt Lucának a 3 éves szülinapi zsúrja. Tíz meghívott gyerkőccel. Persze készültünk. Nyimnyammok, üdüdük és mindenféle társas foglalkozás. (képzeld Rita, megcsináltuk a féltojástartós hernyót...12x) Terveztük, hogy egy negyedórás bábozást is csinálunk, és csak mellékinformációként megemlítettük a gyerkőcöknek. Aztán az idő valahogy elszállt és a "forgatókönyv" megírásáráa se jutott idő. (az alapgondolat megvan azért, a címe "A Mese" lesz és az első meséről fog szólni) Na, mit gondoltok, mivel fogadtak minden vendéget? "Képzeld, lesz bábozás is!" No, megúsztuk. A kicsi lányunk ragyogott és fürdött az őt körülvevő szeretetben. Távosáskor a gyerkőcök egy része: " Anyúú, Arikáék elköltöznek Ausztriáliába" felkiáltással világosultak fel gyerkőceink jövőéről.
Ma befizettük a második vízumpályázatunkat. Na, ez a háromszázezer Ft lenullázta a cégünket. Kifizettük a július óta nem folyósított fizetéseinket, így sikerült a bankszámlánkat feltölteni. Biztos vagyok benne, hogy, ha ezzel csak 1 hónappal hamarabb kinnt vagyunk, akkor már anyagilag is megéri.
Ma átlépte a blogunk a szeptember közepe óta mért (és földrajzilag is behatárolt) ezres olvasószámot. Köszönünk mindenkinek a támogató szavakat, bátorításokat, reméljük, s célunk, hogy mindennapjaink megosztása mások számára is lehet hasznos, akár élvezetes is.
Ma kaptunk postán Zaráéktól ajándékba egy könyvet Ausztrálliáról, amit most is Ildi olvas. Köszönjük szépen. Szombaton meglátogatnak, jó lesz álmodozni a jövőről. Sokan azt mondják, hogy hülyeség felnőtt fejjel álmodozni, pedig csak azt mondom, hogy csakis az álmok, tervek tartanak életben. Ha nem lennének álmaim, s időnként mégha gyerekesek is, nem bírnám ki. Csak így műxik. Aki tud olvasni a sorok között, az tudja, miről beszélek. Az álmoknak, vágyaknak elég komoly teremtő ereje van.
Ma egy jó nap volt.
András

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban