2007-10-09

és az első itthoni napok.

Ha valaki azt hiszi büntetlenül három hétig itthon hagyhatja gyerekeit, nos ... az téved.
A helyzet az, hogy nem is tudunk haragudni a műsor miatt. Luca, amióta itthon vagyunk, minden éjszaka valamikor 4 és 5 között úgy gondolja, hogy most már igazán lehetnénk vele is egy kicsit. Pontosabban, ő majd pihen, miközben nekünk változatos feladataink lennének körülötte, mint: őrizzük az álmát (ha elaludt, akkor is ha otthagyod 2-3 percen belül felébred és hív, aza sikít), simogassuk, mert ugyebár akkor bíztos hogy ott vagyunk mellette, vagy csak egyszerüen legyünk ott. Arika persze közben alszik. És mivel iszonyatosan sikít a törpilla, nem is nagyon vagyunk alkú pozicióba... mert a nagyobbiknak aludnia kell, ha lehet.Időnként a hidegvizes zuhany vagy arcmosás ad 1-1 órát, de aztán minden kezdődik előlröl.
Ez van. Eddig nem is volt annyira gond, mert az átállás miatt kissé korábban pattantak ki a szrmeink, de azért most már nem bánnánk ha véletlenül egy teljes éjszakát átaludna.
Tudjuk, hogy miről szól ez az egész, és nem is haragszunk rá. :)
Reméljük, nem állandósul ez a helyzet.
Még egyszer, ha valaki azt gondolja, hogy egy majdnem 3 évest büntetlenül otthon hagyhat 3 hétre, azt most ki kell ábrándítanunk, NEM! Azért kicsit reméljük, hogy azért ő is elunja.
Ildi

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban