2007-09-20

zajlik az elet

Tegnap voltunk az egyik piacon. Sajnos a kep nem a legtisztabb, de azt hiszem, hogy a nyuzsi lejon errol is.
A piac neve Caribean Pavilion es hetente ketszer van piacolas, szerdan es vasarnap.
Erre a piacra az a jellemzo, hogy csak uj cuccokat lehet kapni, mert altalaban a keruletek tobbsegeben minden hetvegen van valamilyen oszerhez hasonlo kisebb-nagyobb piac.
Nos, itt megtalalsz minden bowlit is, de van sok hasznos dolog is igen olcson. Itt is lehet alkudni mint majdnem mindenhol, es megvan az az igazi piaci nyuzsges, pedig szerdan nem szoktak sokan lenni...

Tegnapelott, talalkoztunk az Oceannal, igaz csak az obolben, de azert megis csak az ocean volt. Gyonyoru napunk volt, napsutessel es meleggel.
Elobb felvittek a Dromana nevu telepules egyik kedvelt kilatojahoz, a Mornington felszigeten, kb 60km Melbourne kozpontjatol. Meses kilatas volt. Itteni stilusban, BBQ padok, asztalok sok novenyzet es szamunkra meg ismeretlen madar.
Utanna, lementunk a tenyleges partra. A viz, az igen hideg meg. Ennek ellenere, a huszonakarhanyfok oromere akadt egy-ket furdozo is...
Ami a vizet illeti, nos az gyonyoru. Tiszta atlatszo, a molorol latni lehetett a kisebb nagyobb halrajokat. Lattunk mi mar tengert, de ilyen tisztat, keveset. Tisztasagat talan a Vorostengerhez hasonlithatom leginkabb, ott volt ez a hihetetlen tiszta viz mar a partokon.
Ma megyunk a Citybe az egyetemre.
Meglesz az elso vonatozasunk. Kivancsi vagyok ra.
Mindenkinek jo napot es jo ejszakat!
Ildi

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban