2007-09-16

Utazas

Nos kicsit visszalepve idoben, az ideutazasunkrol par szot.
Mi Bankokon keresztul repultunk Ausztraliaba. Az erdekes az, hogz 12-en ejfel korul ultunk repulore es 14-en reggel 9kor erkeztunk meg ide.
Ugy erezzuk ez a megoldas igen sokat segitett az atallasban, bar nem mernem azt mondani, hogy 3 nap utan teljesen ataltunk az itteni idozonaba.
A gepunk egy Malev gep volt Bankokig, fo elonye az volt, hogy nem volt tele es ebbol adodoan, ki tudtunk nyujtozkodni es aludtunk is egy jot. Sajnos a masodik gep, egz Jetstar gep volt, igencsak tele. Azaz, Bankokbol ugy utaztunk 9 orat, hogy mozdulni is alig tudtunk a torok es az olasz ausztral uriemberek kozott...
Errol a jaratrol a leg fontosabb tudni, hogy bar eredetileg ugy tudtuk, hogy mivel fapados jarat nem kapunk enni-inni, takarot, stb. megis kaptunk mindent! A bokkeno csak az, hogy mi Andrassal kiszamoltuk, hogy a repulobeli menu arabol, mi Bankokban rendesen megebedelunk es jut meg arra is, hogy kroaszantokat vasaroljunk a Jetstaros utunkra.
Ami meg is tortent. Ettunk jol es bevasaroltunk...
Aztan persze a repulon jott a kaja... Ennek a vege az lett,hogz bennem megszolalt a sporlo tyukanyo, hogy hat, ha nem hozhatunk be Ausztraliaba etelt, akkor mi lesz a sok finomsaggal? Es kitalaltam, hogy megkinalom a jobb szomszedunkat es a bal szomszedunkat. Egy kis vonakodas utan elfogadtak es ettol a pillanattol kezdve a jeg megtorott es folyamatosan beszelgettunk, igy bar szorosan, de legalabb kellemesen telt az ido.
A vam nem jelentett meglepetest, a hazulrol hozott pirospaprikat bevallottuk, es mivel gyarilag zart csomagolasban voltak, minden tovabbi kerdes es gond nelkul behoztuk.
Hat, diohejban ennyit.
Ma voltunk BBQ-talalkan, de arrol majd holnap, mert ma mar igencsak faradtak vagyunk, meg keso is van...
Ildi

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban