2007-09-22

tenyleg elnek kenguruk errefele


Elso utunk a Cranbourne-i zoldseg- piacra vezetett, ahol a kesobbi barbizashos vettunk friss salatanakvalot. A piac heti 4 nap van nyitva es nagyon gazdagon ellatott. Tetszett. Sokan mondtak, hogy mas zoldseg es gyumolcs izekkel fogunk talalkozni, mint otthon, de mi nem igy ereztuk. Az arak sem voltak az egekben, a padlizsan kiloja $2.95 volt. Jopofa volt, hogy a regi kofakhoz hasonloan idonkent valaki felhivta az epp elszunnyadozo vasarlok figyelmet, hogy penzkoltesi celbol erkeztek. Nekunk tetszett.

Utana, elmentunk kengurut nezni, persze jot is barbiztunk. Ami erdekes volt, hogy a park fel volt keszulve esos idokre is, mert egy-ket nagy epuletben fedve is lehetett barbizni.A kenguruk nagy resze felenk volt, de "le lehetett kenyerezni" oket. Volt egy-ket zsebibaba is. Az igazsag az, hogy a kis termetu kengurukat mas neven jegyzik, de errol majd kesobb. No hamar itthagyom a blogirast, mert Ildinek meg ki kell valamit cserelni a holnapi prezentaciojaban.

Hazafele megneztunk egy kis falut, ahol kulonbozo epitesz cegek bemutattak hazaikat. No itt mar elkezdett fajni a buksim a sok informaciotol, hiaba, van aki kisebb vincseszterrel szuletik.Ildi az almai konyhajaban. Es az enyemeben is.
Andras

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban