2007-09-26

Boldog Szülinapot Ildi!Del korul bementunk a varosba, de csak koszaltunk, boltokban nezelodtunk. Beultunk egy kis szusi etterembe is, igaz csak en ettem, mert Ildi hadilabon all a halas illatokkal. Neki egy kis gorog cukraszdaban jutott valami fincsi sutiebed, de csak a fele fert bele, ezert a masikat elcsomagoltattuk. Kerdeztuk nem gond... vesztunkre, mert a tavozasunkig legalabb 4x mondta, hogy no worries. Egyebkent ez tenyleg a novoriesz orszaga, barhol, ahol szikrajat is latjak az aggodalmadmadnak, bizonytalansagodnak akkor a jon a nyugtatas. De nem egysyer tortent meg, hogy egy boltban atkuldtek a szomszed boltba, hogy ott talalhato, vagy olcsobb.
Kesobb megneztuk a Queen Victoria piacot...kivulrol, ugyanis zarva volt. Visszafele villamossal akartunk jonni, azt tudni kell, hogy nem nagyok, sot nem mindig tudod, hol is van a megallo. Tapasztalatunk szerint ott, ahol megall. No ebben a keresztezodesben megalltak, de egyik sem nyitotta ki az ajatajat. Egyet lehet talalni..., igen ...bingo...nem volt ott megalloja, csak piros lampa. A masik sarkon allt meg. No, mondom: kulfoldiek.
Kesobb egyeztettunk a rokonsaggal, hol talcsizunk estefele, a szulinap urugyen. Mondjak, a Rialto mellett. Na erre megallt bennunk az utoer mukodese. A toronylatogatas volt a meglepi, de az 55.emelet panoramajarol beszeljen csak a ket kep, mert elmondani ezt nem lehet. A nyitott reszrol is kineztunk, meglepoen kellemes volt az idojaras. Hiaba, itt tavaszodik.
Utana elkoltottunk egy kellemes vacsit, majd irany haza.Megegyszer Boldog Szulinapot Ildi! Azt hiszem ez felejthetetlen lesz.
A kisordog azt mondja, hogy nekem most osszel, neki tavasszal lesz a szulinapja????

Andras

2 megjegyzés:

Agi írta...

Így utólag is Boldog Szülinapot kívánunk, Ildi!! :o)) Remélem, a következőt már együtt ünnepelhetjük a Rialto-nál ;o)

Névtelen írta...

Sziasztok!

Ildinek boldog szulinapot kivanok! :-)
Gyonyoru a kilatas!!!!!!!!!

Minden jot Nektek!

Udv: Csabi

Keresés ebben a blogban