2007-09-20

Az egyetem

Ma reggel, azaz kb 11.26 -kor, :), felultunk a vonatra es berobogtunk a Citybe.
Ugy terveztuk, hogy egy kicsit korabban megyunk, hogy setalgathassunk, bar a reggeli idojaras inkabb megazast igert mint bekes setalgatast...
Mire felertunk, a jo oreg melbourni idojaras mely kepes naponta tobbszor is arcot valtoztatni, ugy gondolta, hogy megiscsak kijar nekunk egy kis napsutes!
Igy aztan utban az egyetem fele a Swanson streeten setalgattunk, bameszkodtunk szivtuk magunkba a varos zajat.


Az egyetem nagyon kellemes csalodas volt. Nyuzsgo egyetemi elet, hatalmas epulet, es ami szamunkra meglepo volt, hogy meg tornaterem is van az epulet falain belul.


A legmellbevagobb viszont, a keleti eredetu diakok sokasaga. Azt tudtuk, hogy nagyon sok keleti diak tanul, de azt hogy ennyire sokan, azt nem gondoltuk.
Miutan felmentunk a 11.-re eppen szembe futottunk a professzor urral, akit egyebkent keresztneven szolitunk mar levelezeseinkbol, szembejott velunk, beinvitalt az irodajaba es egy igen kellemes beszelgetesbe elegyedtunk vele mindenrol, a szakmankrol, a munkalehetosegekrol, a vilagrol ugy altalaban, meg minden. A vegen eszebe jutott, hogy egy eloadast tart Microsoft kartografiai osztalyanak igazgatoja, a Melbourni egyetemen es erdekel-e minket? Hat persze hogyne! mondjuk mi, mire gyorsan regisztralt es gyorsan korbevezetett az egyetemen, hadd lassuk itt milyenek a korulmenyek. Kozben talalkoztunk egy kolleginaval, akinek a gondjaira bizott vegul, es aki a kovetkezo masfel oraban igen kellemes tarsasagnak bizonyult, egy kellemes beszelgetes soran.
Maga az eloadas, nos az csalodas volt. Hogy miert, azt most nem reszleteznem, de ijeszto, hogy mennyire amerikai scifibe illo modon latjak es epitik a jovot (dollar milliardokat nem sajnalva).
Hazafele belekostoltunk a munkabol hazaterok vonatozasaba... :) de egy fel ora multan mi is leultunk.
Egyszoval, ismet egy faradtsagos, de kellemes napunk volt!
Ildi

Es vegul egy talalos kerdes. Az alabbi kepen milyen etteremlanc tagja lathato?

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

HUngry Jack's alias Burger King. :))

zs.

Névtelen írta...

Egy Jack nevu fazon bitorolta a Burger Kings nevet allitolag, es nem volt hajlando eladni az Ausztraliaban is piacot szerezni kivano Burger Kings-nek.
Cserebe a Burger Kings a sajat, ausztralia etteremlancat Hungry Jacks-nek nevezte el. H.

Névtelen írta...

Érdekes lehetett egy igazi kengurut simogatni!!!Én is szívesen simogartnák egyet,de nem hiszem hogy valaha lesz rá esélyem.

Keresés ebben a blogban