2007-08-24

Arika

Tegnap lányainkkal együtt voltunk az IKEA-ban, mert termetes maximálisan megengedett méretű kézipogyászt akartunk olcsón venni. :). A lányok a vásárlás idejére az IKEA játszóterének örömeit élvezték, bár a Luca esetében kicsit füllentettünk hiszen 3 évesnek kell lenni, ő meg csak ősszel lesz három.
Az aranyos élményünk azonban az úthoz fűződik. Hamarabb leszálltunk az autópályáról és lényegében átmentünk Budaörsön. Budaörsről annyit, hogy mindenhol építkeznek, mindenhol markológépek túrják a földet. Mire, a mi nagyobbik lányunk megállapította, hogy a markológépek tönkreteszik a természetet... A folytatásban kifejtette, hogy amikor Ő majd nagy lesz, akkor majd meggyógyítja a természetet, és a virágokat, Ő lesz a "virág-doktor". Mi szó nélkül maradtunk... És ez még nem minden, mert továbbá elmesélte, hogy majd megbünteti azokat akik elrontják a természetet és tudjuk mi, hogy mi lesz a büntetés? Hát az, hogy majd fákat és virágokat kell ültessenek, hogy meggyógyuljon a természet.
Azt hiszem, hogy szebb gondolatmenetet nem is hallotunk még soha. Remélem hogy ha majd nagy lesz tényleg valami ehhez hasonló szép dologgal fog foglalkozni!
Ildi

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

te nem szereted a virágokat ,hogy szereti a lányod,?

- írta...

s ezzel kit akart a nevét nem adó megbántani, a lányomat, vagy Ildit?

Keresés ebben a blogban