2007-07-31

1:1

Jött valamilyen hidegfront, álmosító esővel. És az autó hőmérője 15°-ot írt ki. Az kb. ua., mint Melbourne-ben. Pedig itt nyár van. Most este, miután legyűrtük a gyerkőcöket megy az Ocean's twelve eredetiben. Gyúrunk a fülünkre. Ildi meg Budapest térképeket hajtogat, ugyebár a térkép teljes folyamata átmegy rajtunk, a megálmodástól-a szerkesztésen keresztűl-a hajtogatásig.
Egész nap egy biztosnak vélt házvásárlót várutunk, de csak a postás nem csengetett kétszer. Én mentem be a levélért (az egyik a Picasso részletére volt felszólító, a másik pedig a villamosművek kikapcsolási értesítője). A telefon is csak a diákhitelesektől csőrgött, nekik hirtelen csak egy húszassal tartozunk. Messiásként várunk a nagykereskedőnk hó eleji kimutatására, mert Auchan-os akcióban voltak a térképeink.
Meg várjuk a Magyar Turizmus Rt.-nek szerkesztett bringás térkép díjának megérkezését, mert repülőjegy lesz belőle. "Felfedezőútra" megyünk. Oda le. Többek között szeptemberben részt veszünk egy Melbourne-i térképész konferencián.
23.-án előadást is tartunk:
08.30 The future of road maps Andras Bogdanovits (Eötvös Loránd University, Budapest)
08.50 Real time mapping and local information on the Web Ildiko Bogdanovits (Eötvös Loránd University, Budapest)
Ugyhogy, ahogy az időjárás is, a jó és rossz hírek 1:1
András

Nincsenek megjegyzések:

Keresés ebben a blogban